Kompetent printer hjælp

Hvis printeren driller, er du havnet det helt rette sted. Uanset om din printer er ny eller gammel, er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har løst printerproblemer for mange af mine kunder, og jeg kan næsten med garanti skabe nyt liv til din printer, så det er slut med teknikproblemer, næste gang du skal udskrive et vigtigt dokument eller en festsang.

Du kan få hjælp til printer, hvis du har:

  • Problemer med Brother printer
  • Problemer med HP printer
  • Problemer med Epson printer
  • Problemer med Canon printer


Der kan være mange årsager til, at en printer ikke længere fungerer optimalt. Gennem årene har jeg fået erfaring med en bred vifte af printere, men jeg er særligt specialiseret indenfor ovenstående mærker. Uanset mærke kan jeg dog hjælpe med de fleste problemer – tøv derfor ikke med at kontakte mig.


I nogle tilfælde er det mest fordelagtigt, at du køber en ny printer. Hvis det er tilfældet, vejleder jeg gerne om valget af ny printer og hjælper med opsætningen. Har du allerede købt en ny printer, så hjælper jeg også gerne med opsætningen af den.

Få løst dine printerproblemer derhjemme

For at levere den bedste service til dig, kører jeg gerne ud til din hjemmeadresse for at hjælpe dig med netop dine printerproblemer. Jeg opererer primært i Århus og omegn, men kører også gerne ud til dig, hvis du bor et andet sted i Østjylland. Du har naturligvis også mulighed for at indlevere din printer på min adresse i Århus.


Kontakt mig allerede i dag, så du inden længe kan udskrive fra din printer igen.

Benny Larsson
Benny Larsson
2023-08-03
Hej. 5 Stjerner, for veludført arbejde. Kom til aftalt tid, og ikke urimelige priser. Kan kun anbefales.
Peter Kent
Peter Kent
2023-05-17
Ved besøg af Daniel som nu 2 gange har serviceret min computer med stor succes. Kan jeg varmt anbefale Daniel til enhver som har problemer med sin computer.
Robert Lemming
Robert Lemming
2023-05-17
Yderst tilfredsstillende arbejde. Tilfreds pris. Flink ung mand
Jens Nielsen
Jens Nielsen
2023-03-31
Fuld tilfreds
Kirsten Markers
Kirsten Markers
2023-03-16
Hurtig og kvik hjælp til at forbinde ældre printer med ny pc. Kirsten Markers
Jytte Moller
Jytte Moller
2023-03-06
Super god hjælp

Få hjælp allerede i dag

Du vælger selv, om du vil indlevere dit elektronik på min adresse eller sende det med posten. Jeg tilbyder også at komme ud til dig, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Østjylland.

Uanset hvad du vælger, så kontakt mig først.

Her finder du mig

Skejbygårdsvej 32, st. mf. 8240 Risskov