Personlig hjælp til iPad og tablet

Løber du ind i problemer, når du skal bruge din iPad eller tablet i hverdagen? Eller skal du have flyttet billeder og apps fra én tidligere tablet til en ny?


Så står jeg klar til at hjælpe dig. Gennem de seneste år har en hjulpet massevis af kunder med deres individuelle problemer - og jeg kan også hjælpe dig.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Indkøb og installation af iPad og tablets
  • Opsætning af iPad og tablets
  • Vejledning og rådgivning og brugen af netop din tablet eller iPad


Uanset om din enhed er en iPad eller en tablet med Android eller Windows-styresystem, så står jeg klar til at hjælpe dig. Min erfaring spænder bredt, og jeg formidler min vejledning til dig i et sprog, som er til at forstå uden kendskab til tekniske termer.

Tablet og iPad hjælp hos dig

Min flerårige erfaring med opsætning og vejledning i brug af iPads og tablets har vist, at det ofte er en stor styrke, hvis arbejdet udføres fra din hjemadresse. Det giver mulighed for, at vi lettere gennemgå problemerne, som de måtte opstå i hverdagen. Hvis du bor i Århus eller omegn, kører jeg derfor gerne ud til dig i privaten. Det samme gælder, hvis du bor i Østjylland.

Ønsker du af indlevere din iPad eller tablet til en gennemgang og opsætning er det selvfølgelig også en mulighed. Du kan vælge enten at sende din enhed eller aflevere den på min adresse.

Leif Sjøgaard
Leif Sjøgaard
2024-04-09
Daniel har netop gennemgået vores 2 PC'er, ryddet op og installeret ny antivirus. Alt til UG og et yderst behageligt besøg af den unge mand. Inge og Leif
Uffe Skou Pedersen
Uffe Skou Pedersen
2024-02-22
God, hurtig og god kvalitet.
Peder Fogsgaard
Peder Fogsgaard
2024-02-01
Super god service. Alle problemer blev løst.
torben klixbull
torben klixbull
2024-01-22
Super glad for den hjælp jeg fik. Tak
Annie Søgaard Kristensen
Annie Søgaard Kristensen
2024-01-17
Fin service

Få hjælp allerede i dag

Du vælger selv, om du vil indlevere dit elektronik på min adresse eller sende det med posten. Jeg tilbyder også at komme ud til dig, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Østjylland.

Uanset hvad du vælger, så kontakt mig først.

Her finder du mig

Skejbygårdsvej 32, st. mf. 8240 Risskov