Personlig hjælp til iPad og tablet

Løber du ind i problemer, når du skal bruge din iPad eller tablet i hverdagen? Eller skal du have flyttet billeder og apps fra én tidligere tablet til en ny?


Så står jeg klar til at hjælpe dig. Gennem de seneste år har en hjulpet massevis af kunder med deres individuelle problemer – og jeg kan også hjælpe dig.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Indkøb og installation af iPad og tablets
  • Opsætning af iPad og tablets
  • Vejledning og rådgivning og brugen af netop din tablet eller iPad


Uanset om din enhed er en iPad eller en tablet med Android eller Windows-styresystem, så står jeg klar til at hjælpe dig. Min erfaring spænder bredt, og jeg formidler min vejledning til dig i et sprog, som er til at forstå uden kendskab til tekniske termer.

Tablet og iPad hjælp hos dig

Min flerårige erfaring med opsætning og vejledning i brug af iPads og tablets har vist, at det ofte er en stor styrke, hvis arbejdet udføres fra din hjemadresse. Det giver mulighed for, at vi lettere gennemgå problemerne, som de måtte opstå i hverdagen. Hvis du bor i Århus eller omegn, kører jeg derfor gerne ud til dig i privaten. Det samme gælder, hvis du bor i Østjylland.

Ønsker du af indlevere din iPad eller tablet til en gennemgang og opsætning er det selvfølgelig også en mulighed. Du kan vælge enten at sende din enhed eller aflevere den på min adresse.

Benny Larsson
Benny Larsson
2023-08-03
Hej. 5 Stjerner, for veludført arbejde. Kom til aftalt tid, og ikke urimelige priser. Kan kun anbefales.
Peter Kent
Peter Kent
2023-05-17
Ved besøg af Daniel som nu 2 gange har serviceret min computer med stor succes. Kan jeg varmt anbefale Daniel til enhver som har problemer med sin computer.
Robert Lemming
Robert Lemming
2023-05-17
Yderst tilfredsstillende arbejde. Tilfreds pris. Flink ung mand
Jens Nielsen
Jens Nielsen
2023-03-31
Fuld tilfreds
Kirsten Markers
Kirsten Markers
2023-03-16
Hurtig og kvik hjælp til at forbinde ældre printer med ny pc. Kirsten Markers
Jytte Moller
Jytte Moller
2023-03-06
Super god hjælp

Få hjælp allerede i dag

Du vælger selv, om du vil indlevere dit elektronik på min adresse eller sende det med posten. Jeg tilbyder også at komme ud til dig, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Østjylland.

Uanset hvad du vælger, så kontakt mig først.

Her finder du mig

Skejbygårdsvej 32, st. mf. 8240 Risskov