Personlig hjælp til pc opsætning

Det kan være uoverskueligt selv at opsætte en ny computer, så den er klar til brug. Jeg hjælper dig med at få en sikker og funktionel pc, der giver dig nem adgang til alle de programmer og hjemmesider, du benytter dig af i det daglige.

Har du ikke købt en ny computer, men mangler overblik og oprydning på din nuværende pc, så hjælper jeg dig også gerne med det.

Behov og ønsker varierer fra kunde til kunde, og vi tager derfor altid en snak, inden arbejdet går i gang. På den måde finder vi den løsning, der passer bedst til dig.


Jeg hjælper både med små og store udfordringer i opsætningen - alt efter netop dine behov.


Typiske dele af opsætningen kan være:

  • Oprettelse af ny mail
  • Flytning af mails til din nye pc
  • Overførsel af billeder og andre filer fra din gamle pc
  • Opsætning af antivirus-program
  • Installering af nye programmer
  • Opsætning af backup på ny pc
  • Forbinde printer med pc

Hjælp til opsætning af computer hos dig

Erfaringen viser, at det ofte er en god ide at opsætte pc'en fra din hjemmeadresse. Derved sker opsætningen i vante rammer, og vores løbende snak gennem opsætningen kan give anledning til, at du bliver mindet om nogle af de behov, du har i hverdagen. Dermed kan jeg løse opgaverne med det samme. Jeg tilbyder derfor udkørende service i hele Østjylland, fordi det giver dig de bedste forudsætninger for god service. Ønsker du at indlevere din pc på min adresse, er det selvfølgelig også en mulighed.

Frederik Laugesen
Frederik Laugesen
2023-11-03
Godt arbejde
ruth kuntz
ruth kuntz
2023-09-26
daniel var en ordentlig person som vidste hvordan han skulle klare mit problem med min pc jeg vil gerne anbefale ham
Benny Larsson
Benny Larsson
2023-08-03
Hej. 5 Stjerner, for veludført arbejde. Kom til aftalt tid, og ikke urimelige priser. Kan kun anbefales.

Få hjælp allerede i dag

Du vælger selv, om du vil indlevere dit elektronik på min adresse eller sende det med posten. Jeg tilbyder også at komme ud til dig, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Østjylland.

Uanset hvad du vælger, så kontakt mig først.

Her finder du mig

Skejbygårdsvej 32, st. mf. 8240 Risskov