Hjælp til opsætning af tv

Driller tv'et? Et nyt fladskærms-tv kan give udfordringer, hvis man ikke har helt styr på, hvordan det skal sættes op for at fungere godt i dagligdagen.

Men bare rolig; jeg hjælper dig gerne med opsætningen af netop dit tv og giver dig overblik, hvordan du bruger de enkelte funktioner. Så går det glat, næste gang du skal se dit yndlingsprogram.


Chromecast hjælp, så du forstår det

Mange tv-brugere benytter sig af chromecast, Apple tv eller lignende enheder, der giver let adgang til streaming uden kabel. Løsningerne er gode, men de kan være svære at håndtere, hvis man endnu ikke føler sig helt hjemmevant i brugen af dem. Det kan jeg hjælpe dig med.


Jeg tilbyder:

  • Indkøb og installation af tv-udstyr
  • Opsætning af tv-kanaler, chromecast, Apple tv og lignende løsninger
  • Rådgivning og vejledning


Hjælp til installation af tv i dit hjem

Erfaringen viser, at det er lettest at håndtere dine tv-problemer fra din hjemadresse. Jeg kører derfor gerne ud til dig, der bor i Århus eller Østjylland. Jeg har flere års erfaring med at løse en lang række tv-problemer, og jeg forstår at vejlede dig i et letforståeligt sprog uden brug avancerede og tekniske termer.

Frederik Laugesen
Frederik Laugesen
2023-11-03
Godt arbejde
ruth kuntz
ruth kuntz
2023-09-26
daniel var en ordentlig person som vidste hvordan han skulle klare mit problem med min pc jeg vil gerne anbefale ham
Benny Larsson
Benny Larsson
2023-08-03
Hej. 5 Stjerner, for veludført arbejde. Kom til aftalt tid, og ikke urimelige priser. Kan kun anbefales.

Få hjælp allerede i dag

Du vælger selv, om du vil indlevere dit elektronik på min adresse eller sende det med posten. Jeg tilbyder også at komme ud til dig, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Østjylland.

Uanset hvad du vælger, så kontakt mig først.

Her finder du mig

Skejbygårdsvej 32, st. mf. 8240 Risskov