Opsætning af mobiltelefon i øjenhøjde

Har du fået ny telefon og skal have overført billeder, kontakter og apps fra den gamle? Eller har du en masse spørgsmål til, hvordan du bruger de forskellige funktioner på din smartphone?


Jeg hjælper dig i mål, så din telefon er skræddersyet efter dine behov - og så du bedre forstår, hvordan du bruger de funktioner på mobilen, du har brug for i din hverdag.


Jeg tilbyder:

  • Hjælp til iPhone
  • Hjælp til Android


Uanset, om du har en iPhone eller Android-telefon kan jeg hjælpe dig med alt fra opsætning til rådgivning og vejledning om, hvordan du bruger din smartphone.


Jeg giver dig et indblik i telefonens funktioner, så du fremadrettet kan håndtere din smartphone og benytte de mange muligheder.

Telefonproblemer - i Århus og Østjylland

Når mobilen driller, kan det være svært at forklare over telefonen, hvordan du bedst løser dine udfordringer. For at give den bedste service kører jeg derfor gerne ud til din hjemadresse, hvis du bor i Århus eller Østjylland. Jeg har flere års erfaring med både opsætning og rådgivning om brug af smartphones, og jeg er vant til at tale i letforståeligt sprog uden brug af avancerede tekniske termer.

Foretrækker du at indlevere din telefon, er det selvfølgelig også en mulighed.

Leif Sjøgaard
Leif Sjøgaard
2024-04-09
Daniel har netop gennemgået vores 2 PC'er, ryddet op og installeret ny antivirus. Alt til UG og et yderst behageligt besøg af den unge mand. Inge og Leif
Uffe Skou Pedersen
Uffe Skou Pedersen
2024-02-22
God, hurtig og god kvalitet.
Peder Fogsgaard
Peder Fogsgaard
2024-02-01
Super god service. Alle problemer blev løst.
torben klixbull
torben klixbull
2024-01-22
Super glad for den hjælp jeg fik. Tak
Annie Søgaard Kristensen
Annie Søgaard Kristensen
2024-01-17
Fin service

Få hjælp allerede i dag

Du vælger selv, om du vil indlevere dit elektronik på min adresse eller sende det med posten. Jeg tilbyder også at komme ud til dig, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Østjylland.

Uanset hvad du vælger, så kontakt mig først.

Her finder du mig

Skejbygårdsvej 32, st. mf. 8240 Risskov