Opsætning af mobiltelefon i øjenhøjde

Har du fået ny telefon og skal have overført billeder, kontakter og apps fra den gamle? Eller har du en masse spørgsmål til, hvordan du bruger de forskellige funktioner på din smartphone?


Jeg hjælper dig i mål, så din telefon er skræddersyet efter dine behov - og så du bedre forstår, hvordan du bruger de funktioner på mobilen, du har brug for i din hverdag.


Jeg tilbyder:

  • Hjælp til iPhone
  • Hjælp til Android


Uanset, om du har en iPhone eller Android-telefon kan jeg hjælpe dig med alt fra opsætning til rådgivning og vejledning om, hvordan du bruger din smartphone.


Jeg giver dig et indblik i telefonens funktioner, så du fremadrettet kan håndtere din smartphone og benytte de mange muligheder.

Telefonproblemer - i Århus og Østjylland

Når mobilen driller, kan det være svært at forklare over telefonen, hvordan du bedst løser dine udfordringer. For at give den bedste service kører jeg derfor gerne ud til din hjemadresse, hvis du bor i Århus eller Østjylland. Jeg har flere års erfaring med både opsætning og rådgivning om brug af smartphones, og jeg er vant til at tale i letforståeligt sprog uden brug af avancerede tekniske termer.

Foretrækker du at indlevere din telefon, er det selvfølgelig også en mulighed.

Frederik Laugesen
Frederik Laugesen
2023-11-03
Godt arbejde
ruth kuntz
ruth kuntz
2023-09-26
daniel var en ordentlig person som vidste hvordan han skulle klare mit problem med min pc jeg vil gerne anbefale ham
Benny Larsson
Benny Larsson
2023-08-03
Hej. 5 Stjerner, for veludført arbejde. Kom til aftalt tid, og ikke urimelige priser. Kan kun anbefales.

Få hjælp allerede i dag

Du vælger selv, om du vil indlevere dit elektronik på min adresse eller sende det med posten. Jeg tilbyder også at komme ud til dig, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Østjylland.

Uanset hvad du vælger, så kontakt mig først.

Her finder du mig

Skejbygårdsvej 32, st. mf. 8240 Risskov